Tudod, hogyan lesz a kávébabból ízletes kávé? A betakarítás után a kávébabokat gondosan megmossuk, szárítjuk, szétválogatjuk, majd a különböző változatok egyedi jellemzőit vegyítő keverékeket állítunk össze.
Tudtad, hogy a kávé cserjén terem? Mindennek alapja az örökzöld növény és az azon termő értékes piros bogyó. A növényt a világ mintegy 70 országában termesztik a trópusi és szubtrópusi régiókban. Tudtad?
Tudod, hogyan lesz a kávébabból ízletes kávé? A betakarítás után a kávébabokat gondosan megmossuk, szárítjuk, szétválogatjuk, majd a különböző változatok egyedi jellemzőit vegyítő keverékeket állítunk össze.
A keverék összeállítása után megpörköljük a kávészemeket, hogy kinyerjük az aromás olajokat és a babban rejlő finom ízt.
A kellemesen élénkítő kávé mindenkinél személyes ügy. Kedvelhetjük a filteres kávé lágy mélységét vagy éppen az eszpresszó intenzitását. Bármelyiket is választod, a következő bevált tippek segítségével minden alkalommal tökéletes kávét készíthetsz.