CSOKOLÁDÉS VANÍLIA GOFRI

Hozzávalók

  • — 200 g liszt
  • — 1 csomag sütőpor
  • — 30 ml agave-szirup
  • — 250 ml növényi tej
  • — 100 ml Jacobs Gold vagy Krönung instant kávé
  • — 30 ml repceolaj
  • — 2 tk kakaópor2 TL Kakao
  • A feltéthez
  • — cseresznye, áfonya, málna, dió, joghurt

Elkészítés

  1. 01

    Melegítsd elő a gofrisütőt. Ezt követően főzd le a kávét és várd meg, hogy kihűljön.

  2. 02

    Keverd össze jól a lisztet és a sütőport egy tálban. Fokozatosan add hozzá az agaves szirupot, a növényi tejet és a repceolajat. Addig keverd habverővel, míg csomómentes nem lesz.

  3. 03

    Tedd a tésztát egyenlően elosztva két tálba. Az egyik egyik tál tartalmához keverd hozzá a kakaóport. Így kétféle színű gofritésztád lesz.

  4. 04

    Süsd ki a gofrikat.

  5. 05

    Rendezd a kész gofrikat a képen látható formába, majd díszítsd gyümölcsökkel.