KÁVÉS BROWNIE

Hozzávalók

  • — 200 g liszt
  • — 1 csomag sütőpor
  • — 30 ml agave-szirup
  • — 250 ml növényi tej
  • — 100 ml Jacobs Gold vagy Krönung instant kávé
  • — 30 ml repceolaj
  • — 2 tk kakaópor2 TL Kakao
  • A feltéthez
  • — cseresznye, áfonya, málna, dió, joghurt

Elkészítés

  1. 01

    Melegítsd elő a sütőt 170 ° C-ra, alsó / felső légkeverésen.

  2. 02

    Helyezd a tálba a tojásokat, a napraforgóolajat, a 100ml kávészirupot, és habverővel alaposan keverd össze.

  3. 03

    Ezt követően add hozzá a kávét és a vaníliát.

  4. 04

    Olvaszd meg az étcsokoládét gőz felett, majd lassú keverés mellett öntsd bele a tálba.

  5. 05

    Add hozzá még a lisztet és egy csipet sót, óvatosan keverd meg, hogy a tészta ne maradjon darabos.

  6. 06

    Aprítsd össze a pekándiókat.

  7. 07

    Öntsd a tésztát egy vajjal kikent brownie sütőformába, szórd meg a pekándióval.

  8. 08

    A süteményt kb. 30–40 percig süsd.

  9. 09

    Hagyjd jól kihűlni és már tálalhatod is.