Készítsd el a kávét, és hagyd kihűlni.
Turmixold össze a banánokat, a joghurtot, a kakaóport a kávéval, amíg teljesen krémes állagú nem lesz.
Süsd meg a pekándiókat sütőpapírral bevont sütőlapon közepes hőmérsékleten, amíg aranybarna nem lesz.
Csorgasd rá az agaves szirupot, és hagyd kb. 30 másodpercig karamellizálódni.
Tedd egy tálba a banános krémet, a tetejére szórd rá az aranybarna pekándiót, banánt, málnát és a fekete áfonyát.
Elkészült a kávés smoothie tál.
A kávét nem csak inni lehet. Használható merész hozzávalóként, amellyel különlegesség és izgalom csempészhető a kulináris kalandozásokba. Az ízletes süteményektől és desszertektől az ízgazdag italokig, valamint sós ételek váratlan kiegészítőjeként.