CSOKOLÁDÉS VANÍLIA GOFRI

Hozzávalók

  • A turmixhoz
  • — 200 ml (bármaly Jacobs őrölt vagy instant kávé)
  • — 200 g növényi joghurt
  • — 30 g kakaópor
  • A feltéthez
  • — 40 g pekándió
  • — 1 tk agave szirup
  • — ½ banán
  • — málna
  • — áfonya

Elkészítés

  1. 01

    Készítsd el a kávét, és hagyd kihűlni.

  2. 02

    Turmixold össze a banánokat, a joghurtot, a kakaóport a kávéval, amíg teljesen krémes állagú nem lesz.

  3. 03

    Süsd meg a pekándiókat sütőpapírral bevont sütőlapon közepes hőmérsékleten, amíg aranybarna nem lesz.

  4. 04

    Csorgasd rá az agaves szirupot, és hagyd kb. 30 másodpercig karamellizálódni.

  5. 05

    Tedd egy tálba a banános krémet, a tetejére szórd rá az aranybarna pekándiót, banánt, málnát és a fekete áfonyát.

  6. 06

    Elkészült a kávés smoothie tál.