— 200 g liszt
— 1 csomag sütőpor
— 30 ml agave-szirup
— 250 ml növényi tej
— 100 ml Jacobs Gold vagy Krönung instant kávé
— 30 ml repceolaj
— 2 tk kakaópor2 TL Kakao
A feltéthez
— cseresznye, áfonya, málna, dió, joghurt
Melegítsd elő a gofrisütőt. Ezt követően főzd le a kávét és várd meg, hogy kihűljön.
Keverd össze jól a lisztet és a sütőport egy tálban. Fokozatosan add hozzá az agaves szirupot, a növényi tejet és a repceolajat. Addig keverd habverővel, míg csomómentes nem lesz.
Tedd a tésztát egyenlően elosztva két tálba. Az egyik egyik tál tartalmához keverd hozzá a kakaóport. Így kétféle színű gofritésztád lesz.
Süsd ki a gofrikat.
Rendezd a kész gofrikat a képen látható formába, majd díszítsd gyümölcsökkel.