A turmixhoz
— 200 ml (bármaly Jacobs őrölt vagy instant kávé)
— 2 db banán
— 200 g növényi joghurt
— 30 g kakaópor
A feltéthez
— 40 g pekándió
— 1 tk agave szirup
— ½ banán
— málna
— áfonya
Készítsd el a kávét, és hagyd kihűlni.
Turmixold össze a banánokat, a joghurtot, a kakaóport a kávéval, amíg teljesen krémes állagú nem lesz.
Süsd meg a pekándiókat sütőpapírral bevont sütőlapon közepes hőmérsékleten, amíg aranybarna nem lesz.
Csorgasd rá az agaves szirupot, és hagyd kb. 30 másodpercig karamellizálódni.
Tedd egy tálba a banános krémet, a tetejére szórd rá az aranybarna pekándiót, banánt, málnát és a fekete áfonyát.
Elkészült a kávés smoothie tál.